ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ


Συνεχίζονται σε θετικό κλίμα οι περιοδείες του Δημάρχου Μεσσήνης και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Τσώνη, καθώς και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών».

Κατά τη διάρκεια των περιοδειών ο κ. Τσώνης και το κλιμάκιο του συνδυασμού του συνομιλεί με τους δημότες οι οποίοι τους υποδέχονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Παράλληλα αναφέρονται στα προβλήματα που επιλύθηκαν όλα αυτά τα χρόνια και εκφράζουν τα αιτήματα για τα ζητήματα των περιοχών τους τα οποία ο Δήμαρχος Μεσσήνης ακούει με μεγάλη προσοχή, κάτι που έκανε και όλα τα χρόνια της δημαρχοντίας του, καταλήγοντας ότι η μεγάλη προσπάθεια για το καλό όλων θα συνεχιστεί.

Στα πλαίσια της προεκλογικής δραστηριότητας, έχουν πραγματοποιηθεί επισκέψεις του συνδυασμού σε Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Αίπειας και της Δ.Ε. Πεταλιδίου.
Επιπλέον , σε συνέχεια των περιοδειών του ο συνδυασμός έχει προγραμματίσει την Παρασκευή 19 Απριλίου να βρίσκεται στο Ριζόμυλο 18:30  , Καρποφόρα 19:15  καθώς και Νεοχώρι 20:00 .


Share on Google Plus

About ONAIR GR

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου